Intro

 

We leveren vanuit maatschappelijke ondernemingszin en betrokkenheid ónze bijdrage aan een veilige en duurzame samenleving: zowel nationaal als internationaal. We adviseren en trainen organisaties in het domein “Openbare Orde en Veiligheid” bij het continu verbeteren en daarbij schromen we er niet voor om de handen uit de mouwen te steken; denken én doen is de kracht van In-pact.

Meer hierover kunt u lezen bij Over ons en Profiel.

 

De privacy van de relaties van In-pact is een groot goed. Conform de nieuwe standaarden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), gaan we zeer zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Daar waar externe partijen zijn betrokken zijn er convenanten en/of verwerkersovereenkomsten afgesloten. In-pact verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen.

Persoonsgegevens

In-pact beschikt over uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van de diensten van In-pact en/of omdat u deze bij het invullen van een contactformulier op de website aan In-pact heeft verstrekt.

In-pact gebruikt uw persoonsgegevens om telefonisch of schriftelijk (per e-mail en/of per post) contact met u te kunnen opnemen. Daarnaast gebruikt In-pact uw persoonsgegevens in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst.

In-pact bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen, waarvoor uw gegevens zijn verzameld, te realiseren.

In kaart brengen websitebezoek

Er worden gegevens bijgehouden van website bezoekers. Deze geanonimiseerde gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag. In-pact gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren.

Beveiligen

In-pact neemt de bescherming van uw gegevens serieus en heeft dan ook passende maatregelen genomen om misbruik tegen te gaan. De website van In-pact maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat.

Uitschrijven

U kunt zich uitschrijven wanneer u de In-pact Nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.

In-pact

Website:                 www.in-pact.nl

Vestigingsadres:     Groenekanseweg 2, 3732 AG De Bilt

KvK nummer:         08160660

Telefoon:                030 - 215 50 70

E-mailadres:           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Op lokaal niveau zie ik initiatieven ontstaan om de informatiedeling in de Jeugdzorg te organiseren waardoor het beter mogelijk wordt kinderen de juiste zorg te bieden."

Gerrit van de Ven
Senior adviseur

Bekijk dit artikel