Ter vervanging van één van de managing partners is In-pact op zoek naar een meewerkend voorman (m/v): een senior-adviseur die deel uit maakt van het management en die naast de eigen adviesopdrachten/projecten, management taken voor zijn rekening neemt.

Lees meer...

In-pact, adviesorganisatie voor de openbare orde en veiligheidssector, is op zoek naar een adviseur. In-pact gaat uit van zelfstandige medewerkers - binnen een platte democratische organisatie - die vanuit maatschappelijke ondernemerszin en betrokkenheid een bijdrage leveren aan een veilige en duurzame samenleving.

Lees meer...

Burgernet wordt veelvuldig ingezet bij vermissingen, vaak betreft dat de vermissing van een kind. Ook bij deze dappere kleuteronderneming is Burgernet onmiddelijk ingezet.

 

De Hogeschool van Amsterdam gaat vanaf het komend studiejaar het Digital Evidence Dashboard gebruiken. Vierdejaars studenten Forensisch Onderzoek maken kennis met onderzoek in de digitale wereld.

Lees meer...

Op 23 maart 2016 zijn de eindresultaten van het project ‘Digital Evidence Dashboard’ gepresenteerd tijdens het symposium ‘Digitaal onderzoek in de opsporingspraktijk’ bij The Hague Security Delta (HSD).

Lees meer...

"Het leuke van externe ondersteuning bij dit soort trajecten is dat je verbindingen kunt leggen tussen mensen én tussen andere domeinen."

John Rassin
Senior adviseur

Bekijk dit artikel.