Burgernet wordt veelvuldig ingezet bij vermissingen, vaak betreft dat de vermissing van een kind. Ook bij deze dappere kleuteronderneming is Burgernet onmiddelijk ingezet.

 

De Hogeschool van Amsterdam gaat vanaf het komend studiejaar het Digital Evidence Dashboard gebruiken. Vierdejaars studenten Forensisch Onderzoek maken kennis met onderzoek in de digitale wereld.

Lees meer...

Op 23 maart 2016 zijn de eindresultaten van het project ‘Digital Evidence Dashboard’ gepresenteerd tijdens het symposium ‘Digitaal onderzoek in de opsporingspraktijk’ bij The Hague Security Delta (HSD).

Lees meer...

Burgernet is een samenwerkingsverband van gemeenten, politie en burgers. Burgernet wordt ingezet om verdachten op te sporen en om vermiste personen te vinden.

Er is niet altijd een uitgebreide zoekactie nodig: soms loop je er gewoon letterlijk tegenaan.

Op woensdag 23 maart 2016 vindt er op de campus van de The Hague Security Delta een symposium plaats ter afsluiting van het Digital Evidence Dashboard project.

Uitgangspunt bij het project was dat een groot deel van het onderzoek in digitale media door reguliere rechercheurs c.q. onderzoekers uitgevoerd moet kunnen worden.

Lees meer...

"De politie" bestaat niet. Dat weten we bij In-pact als geen ander".

Edwin te Velde
Adviseur