Ter vervanging van één van de managing partners is In-pact op zoek naar een meewerkend voorman (m/v): een senior-adviseur die deel uit maakt van het management en die naast de eigen adviesopdrachten/projecten, management taken voor zijn rekening neemt.

In-pact is een adviesorganisatie werkzaam voor de openbare orde en veiligheidssector. In-pact gaat uit van zelfstandige medewerkers - binnen een platte democratische organisatie - die vanuit maatschappelijke ondernemerszin en betrokkenheid een bijdrage leveren aan een veilige en duurzame samenleving. In-pact doet dit door organisaties te adviseren en te helpen bij het continue verbeteren. Daarbij schromen we niet om zelf de handen uit de mouwen te steken: denken én doen.

In-pact Professionalisering is de opleidings- en trainingspoot van In-pact. Hier worden trainingen, voortkomend uit ons advieswerk, ontwikkeld en verzorgd. Deze ondersteunen de mensen werkzaam in de OOV-sector bij hun werk en hun ontwikkeling.

Verantwoordelijkheden

  • Het mede richting en leiding geven aan In-pact en In-pact Professionalisering
  • Acquireren en het realiseren van nieuwe opdrachten
  • Het leidinggeven aan en het uitvoeren van projecten/adviestrajecten.


Functie-eisen

  • Academisch werk- en denkniveau
  • Achtergrond in de OOV-sector, beschikkend over een relevant netwerk
  • Management ervaring met bij voorkeur het accent op marketing en acquisitie
  • Commercieel en financieel inzicht
  • Ervaring als projectleider/manager en adviseur in verandertrajecten.


Gewenste competenties

Visie, samenbindend leidinggeven, integriteit, resultaatgerichtheid, besluitvaardigheid, flexibel gedrag, sociabiliteit.

Heb je er zin in om de toekomst van In-pact mede te bepalen en ben je ambitieus? Stuur dan je CV vóór 15 september 2017 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen kun je contact met haar opnemen: 06-46758937.


Acquisitie naar aanleiding van deze vraag wordt niet op prijs gesteld.

"Het is prachtig dat het inrichten van het proces Handhaven ertoe heeft geleid dat het werk er eenvoudiger op is geworden."

Gonne Schras
Senior adviseur

Bekijk dit artikel