Ter vervanging van één van de managing partners is In-pact op zoek naar een meewerkend voorman (m/v): een senior-adviseur die deel uit maakt van het management en die naast de eigen adviesopdrachten/projecten, management taken voor zijn rekening neemt.

In-pact is een adviesorganisatie werkzaam voor de openbare orde en veiligheidssector. In-pact gaat uit van zelfstandige medewerkers - binnen een platte democratische organisatie - die vanuit maatschappelijke ondernemerszin en betrokkenheid een bijdrage leveren aan een veilige en duurzame samenleving. In-pact doet dit door organisaties te adviseren en te helpen bij het continue verbeteren. Daarbij schromen we niet om zelf de handen uit de mouwen te steken: denken én doen.

In-pact Professionalisering is de opleidings- en trainingspoot van In-pact. Hier worden trainingen, voortkomend uit ons advieswerk, ontwikkeld en verzorgd. Deze ondersteunen de mensen werkzaam in de OOV-sector bij hun werk en hun ontwikkeling.

Verantwoordelijkheden

  • Het mede richting en leiding geven aan In-pact en In-pact Professionalisering
  • Acquireren en het realiseren van nieuwe opdrachten
  • Het leidinggeven aan en het uitvoeren van projecten/adviestrajecten.


Functie-eisen

  • Academisch werk- en denkniveau
  • Achtergrond in de OOV-sector, beschikkend over een relevant netwerk
  • Management ervaring met bij voorkeur het accent op marketing en acquisitie
  • Commercieel en financieel inzicht
  • Ervaring als projectleider/manager en adviseur in verandertrajecten.


Gewenste competenties

Visie, samenbindend leidinggeven, integriteit, resultaatgerichtheid, besluitvaardigheid, flexibel gedrag, sociabiliteit.

Heb je er zin in om de toekomst van In-pact mede te bepalen en ben je ambitieus? Stuur dan je CV vóór 23 december 2017 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen kun je contact met haar opnemen: 06-46758937.


Acquisitie naar aanleiding van deze vraag wordt niet op prijs gesteld.

"In-pact heeft meegeholpen om het "vergeten" proces in de crisisbeheersing in te richten."

Gonne Schras
Senior adviseur