Afbeelding contactpersoon
Netwerker
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inspiratiebron
Mijn inspiratie haal ik uit mensen die een duidelijk doel en passie hebben. Mensen die iets willen bereiken dat van toegevoegde waarde is. Mijn rol is om het nog scherper te krijgen, concrete acties eraan te koppelen en te helpen het in een aantrekkelijk verhaal te gieten om daarmee mensen in beweging te krijgen. 

Goed in
Scherp krijgen wat de toegevoegde waarde van een project en/of organisatie is en hoe je dat goed over het voetlicht weet te krijgen.

Interessantste ervaringen
Veel ervaring met diverse (verander)projecten binnen de veiligheidswereld. Denk hierbij aan nieuwe werkwijzen voor de brandweer, nieuwe manier van trainen en opleiden binnen het multidisciplinaire domein. Daarnaast organisaties geholpen om hun netwerk (stakeholders) in kaart te brengen en scherp te krijgen hoe je vanuit de verbinding kunt samenwerken en van toegevoegde waarde kunt zijn.

Hiervoor
Ik heb jarenlang bij een communicatiebureau gewerkt dat gefocust was in communicatietrajecten binnen de veiligheidswereld. Daarna heb ik gewerkt voor een internationaal recherche- en trainingsbureau. Vervolgens ben ik als zelfstandig adviseur aan de slag gegaan en inmiddels – samen met een compagnon - een full-service communicatiebureau gestart.

In-pact
Sinds maart 2013 ben ik als communicatieadviseur opgenomen in het netwerk van In-pact. Mijn affiniteit ligt met name bij positioneren en profileren van projecten en/of organisaties. De toegevoegde waarde van het project benoemen en dat effectief over de bühne brengen. En vanuit mijn bureau kan ik ook ondersteunen met de uitvoering en realisatie van communicatiemiddelen, zoals websites, animaties, huisstijlen, brochures, etc. Hiervoor zijn we ook bezig met het project Digital Evidence Dashboard.

Samen voor Veiligheid
Wat is er mooier dan een bijdrage leveren aan een veiligere maatschappij? Daarom draag ik vanuit mijn communicatierol graag een steentje bij via de projecten van In-Pact.

"De betrokkenheid gaat verder dan ambtelijke betrokkenheid. Iedereen staat echt achter het Burgernet-gedachtengoed."

Edwin te Velde
Adviseur

Bekijk dit artikel