Afbeelding contactpersoon
Netwerker
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In-pact
Sinds 2010 ben ik weer terug bij In-Pact. “Terug” omdat ik al eerder bij In-Pact heb gewerkt. Van 2002 tot 2006 heb ik als adviseur bij In-Pact gewerkt. Na een aantal jaren van mijn botenhobby een fulltime beroep gemaakt te hebben heb ik er voor gekozen om deels weer terug te keren in het adviesvak.
En dan niet zo maar ergens. Het was mijn wens om opnieuw bij In-Pact aan de slag te gaan. Juist omdat ik daar aan de mooiste opdrachten in mijn advies loopbaan.
heb mogen werken, Door een mix te maken van advieswerk en het besturen van een importorganisatie, verbind ik de deze twee professionele werelden met ieder zijn bijzonderheden.

Goed in
Van advies tot resultaat. Sterk in het signaleren van (politieke)ontwikkelingen en inschatten van de effecten daarvan.
Ik ben vindingrijk en ik heb een neus voor nieuwe kansen. Ik houd van de uitdaging om vanuit een signaal, mensen te activeren en samen de vertaalslag te maken naar een passende oplossing.
Ik heb brede inhoudelijke interesses met een voorkeur voor maatschappelijke ontwikkelingen. Steeds meer ontdek ik mijn kwaliteiten op het gebied van aanjagen en borgen. Mijn doel is deze interesses en vaardigheden te bundelen om zo optimaal resultaat te bieden voor de opdrachtgever.

Interessante ervaringen
Ik heb goede herinneringen aan het project waarin we een arrestantenzorg opnieuw hebben vormgegeven hebben in opdracht van de PRU. De opdracht bestond ondermeer uit het realiseren van een arrestantencomplex en het integreren van een nieuwe werkwijze in de processen van politie, justitie en andere ketenpartners. De relevantie, collegialiteit en mijn rol in het hart van het proces Opsporen maakte dit project bijzonder.
De grootste leerschool is het hebben van een eigen bedrijf met een luxeproduct ten tijden van een economische crisis. Als ondernemer heb ik aan den lijve ondervonden dat niet alles zo vanzelfsprekend is als we vaak denken. Zekerheden als gegarandeerde inkomsten verdwijnen en middelmatigheid wordt direct afgestraft. Creativiteit en doorzettingsvermogen zijn essentieel. Dit heeft voor mij de positie van de klant nog prominenter gemaakt.

Inspiratiebron
Mijn inspiratiebron is het leven zelf. Alles en iedereen heeft iets moois, je moet het alleen zien te vinden.
Ik haal er veel energie uit om samen een prestatie neer te zetten. Maar dan wel zoveel mogelijk volgens een plan, want de tijd van het improviseren heb ik achter me gelaten.

"Het leuke van externe ondersteuning bij dit soort trajecten is dat je verbindingen kunt leggen tussen mensen én tussen andere domeinen."

John Rassin
Senior adviseur

Bekijk dit artikel.