In-pact biedt een breed scala aan diensten en producten aan.

Onze kerncompetenties zijn adviseren, het uitvoeren van programma- en projectmanagement, projectondersteuning, het ontwikkelen en geven van opleidingen en trainingen en het coachen van (aankomend) managers. Om U zo goed mogelijk van dienst te zijn investeert In-pact doorlopend in de kennisontwikkeling van haar adviseurs.

Via de menu-opties in de linkerbalk vindt u de producten en diensten die we aanbieden, zoals advies, programma- en projectmanagement, het ontwikkelen en geven van opleidingen en trainingen en het coachen van (aankomend) managers. Mocht u op zoek zijn naar een aansprekende vergaderlocatie centraal in het land, ook daarin kunnen we voorzien.
Er zijn ook praktische pagina’s toegevoegd, zoals de pagina's Downloads en Links waarop sjablonen en links met ons inziens nuttige informatie staan.

Op de pagina’s Over ons staan ondermeer ons profiel en onze visie op diverse kennisdomeinen. Onder de kopjes medewerkers en netwerkers stellen onze adviseurs zich aan u voor.
In dit deel kunt u ook onze bereikbaarheidsgegevens vinden.

Mocht u vragen hebben of vinden dat bepaalde informatie ontbreekt op de site, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor contact opnemen met Erzie Kleikamp via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 030-2155070.

 

"Samenwerken lukt alleen wanneer je dezelfde taal spreekt. Daarmee ontwikkelen we multidisciplinair één ´elektronische taal´ voor de informatie die voor iedereen van belang is."

Gerrit van de Ven
Senior adviseur

Bekijk dit artikel