Young professionals of ambtelijke zwaargewichten: In-pact biedt managers en leidinggevenden in verschillende fasen van hun carrière ondersteuning om persoonlijk te groeien in hun functie of zich voor te bereiden op een toekomstige functie of andere werkomgeving.

De coaches van In-pact hebben ruime praktijkervaring. De adviezen zijn concreet en gericht op het realiseren van van te voren vastgestelde ontwikkeldoelen en altijd op maat gesneden. Wij staan voor onze kernwaarden: wij zijn eerlijk en authentiek. Onze adviezen zijn no -nonsense maar met een menselijke maat en gericht op het bereiken van een duurzame relatie met onze klanten.

De adviezen kunnen ad hoc zijn, bijvoorbeeld als klankbord optreden voor het programmamanagement of meer structureel van aard zoals het opleiden en begeleiden van procesfacilitators, eenmalig, bijvoorbeeld het begeleiden van een leidinggevende die een ingrijpende beslissing moet nemen of langlopend: het begeleiden van een projectleider of een verandermanager van de start van het project tot en met de afronding.

"De politie" bestaat niet. Dat weten we bij In-pact als geen ander".

Edwin te Velde
Adviseur