Projectmanagement heeft tot doel dat de door uw organisatie gedefinieerde projectresultaten binnen de tijd, volgens afgesproken kwaliteit en budget worden opgeleverd. U heeft de behoefte aan projectmanagers die projecten voor u leiden of adviseurs die mede richting geven aan de uitvoering ervan.
De methodiek Prince2 wordt als hulpmiddel gebruikt. Dit impliceert dat projecten gestructureerd georganiseerd worden. Hierdoor zijn overschrijdingen en afwijkingen tijdig op te merken en kunnen tijdig maatregelen worden getroffen.

In-pact projectmanagers hebben ervaring met het leidinggeven aan projecten. De projectmanager stuurt resultaatgericht maar verliest de mens en omgeving niet uit het oog. Materiedeskundigheid en kennis van uw sector worden gecombineerd met managementvaardigheden.

Adviseurs van In-pact hebben tevens ervaring met ondersteuning bieden aan projectmanagers binnen uw organisatie. De invulling van de werkzaamheden is divers: beleidsmatige ondersteuning, maken en bijhouden van planningen of bieden van inhoudelijke deskundigheid. Zij voelen zich medeverantwoordelijk voor het eindresultaat en zijn betrokken bij het werk.

"Samenwerken lukt alleen wanneer je dezelfde taal spreekt. Daarmee ontwikkelen we multidisciplinair één ´elektronische taal´ voor de informatie die voor iedereen van belang is."

Gerrit van de Ven
Senior adviseur

Bekijk dit artikel